Kort om os

Furesøens Loppemarked har eksisteret siden 2003. Det har gennem alle år været et velbesøgt og hyggeligt samlingssted for loppe- og genbrugsentusiaster.

Vi har fokus på bæredygtighed
- både som genbrug og fællesskaber

Vi har fokus på at genbrug og lopper bidrager til materiel bæredygtighed i vores hverdag - omkring garderobe, hjem og livsstil i det hele taget.

Samtidig skaber det fællesskab, når man samles om en kulturbegivenhed, som et marked, hvor man møder mennesker og ofte får en historie med i købet, når man gør et loppefund. Det kalder vi social bæredygtighed. 

Nogle mennesker er rigtig gode til at forholde sig med et bæredygtigt perspektiv til deres liv. Vi tror dog, at langt de fleste mennesker - inklusiv os selv - kan blive langt bedre til det. Det mangler man ofte inspiration og vejledning til.

Vi håber derfor, at kunne 'krydre' vores markedsdage med at invitere personer og organisationer, der kan noget særligt med genbrug og sociale fællesskaber, til at deltage med en stade, gode råd og ideer, der kan være en inspiration til en mere bæredygtig livsstil for alle vores gæster.

Kender du én eller nogen, der kan hjælpe og inspirere os andre til genbrug, så kontakt os meget gerne.

Et familiedrevet marked

Furesøens Loppemarked har altid været et familiedrevet marked. Med sæson 2023 har Furesøens Lopper fået nye ejere.

Vi - Kristina Angelo og Elias Angelo - er kommet på Furesøens Loppemarked gennem de sidste 15 år, hvor vi har været besøgende gæster nærmest hver søndag og indimellem været stadeholdere.

Fra april 2023 er vi at finde på markedet hver søndag, hvor vores stade er helt centralt placeret. her står vi altid til rådighed for spørgsmål, bookings og hyggesnak.

Tidligere har Furesøens Loppemarked været drevet af Hanne Nielsen og hendes familie. Hanne overtog markedet i 2013 fra Anni og Ib Hesselkilde Andersen, som altså oprindeligt stiftede Furesøens Lopper i 2003. 

Vi glæder os til at byde jer alle velkommen - stadeholdere såvel gæster - når sæsonen går igang d. 30. april 2023. Stader kan bookes allerede nu.