Generelle oplysninger

Kontakt os gerne, hvis du oplever problemer med din booking, levering af din kvittering for en booking eller hvis du ønsker at fortryde din leje af stader og eventuelt udstryr. Bemærk at hvis du ønsker at annullere din ordre skal det ske senest en måned før den dato for markedet hvortil du har booket stader.

Furesøens Loppemarked
Bybækterasserne 101F
3520 Farum
CVR 43546104

kontakt@furesoensloppemarked.dk
Mobil: +45 2617 5300

Betaling

Der kan bookes stader og lejes udstyr via online booking og ved personlig henvendelse per telefon, e-mail eller på en markedsdag på Rådhustorvet 1. I alle tilfælde kan betales med kort, MobilePay og via bankoverførsel.

Betalingskort

Følgende betalingskort kan benyttes ved online booking:

Dankort
Visa
Visa Electron
Mastercard
MobilePay
MobilePay CheckOut 

Bemærk at vi ikke tager kortgebyrer for din betaling.

Kontooverførsel

Du kan også betale for din booking via kontooverførsel. Betaling skal være modtaget på nedenstående konto senest tre dage efter vi har modtaget din bestilling.

Danske Bank
Reg. nr. 3409 Kontonr. 13513147

Levering

Efter betaling af din bestilling modtager du en kvittering for dit køb via e-mail. Kvitteringen er dit købsbevis og skal medbringes på den dato, hvor markedet afholdes. På markedsdagen vil du ved ankomst blive anvist en stade og du vil kan afhente det udstyr du måtte have booket.

Fortrydelsesret

Ved booking af en stade og udstyr kan du fortryde din bestilling op til en måned før den dato du har booket. Din afbestilling vil betyde at vi annullerer din booking. Vi kan ikke ændre din bookede dato til en anden dato. Hvis du ønsker, at booke en ny dato skal du således foretage en ny bestilling.

Returnering

Ved en annullering af din booking, registrer vi samtidig en annullering af dit købsbevis. Det er således ikke nødvendigt, at du returnerer dit købsbevis.

Ingen fortrydelsesret

Fortrydelsesretten udløber, som anført ovenfor, en måned før den dato hvortil du har booket en stade og eventuelt udstyr. Herefter er der ingen fortrydelsesret heller ikke ved pkudseligt opstået sygdom på selve markedsdagen eller en anden hindring.

Markedet aflyses aldrig. Heller ikke i tilfælde af dårligt vejr, hvor en booking således heller ikke kan fortrydes.

Tilbagebetaling af købsbeløbet

Hvis du fortryder dit køb og annullerer din bestilling i henhold til ovenstående regler, får du dine penge tilbage.

Vi refunderer alle betalinger modtaget fra dig, senest 14 dage fra den dag, hvor vi har modtaget din besked om, at du vil fortryde bestillingen. Vi tilbagefører pengene med samme betalingsmiddel, som du benyttede ved købet, medmindre vi har aftalt andet.

Vi refunderer ikke dit købsbeløb, hvis du vælger at udeblive på selve markedsdagen. 

Persondatapolitik

Vi har brug for følgende oplysninger, når du handler hos os:
Navn, adresse, tlf.nr. og mailadresse.

Vi registrerer og videregiver de personoplysninger, som er nødvendige for at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos LoppeCirkus Aps og opbevares i maksimum fem år, hvorefter oplysningerne slettes.

I forbindelse med betalingen af din bestilling, samarbejder vi med andre virksomheder, som opbevarer og behandler data. Virksomhederne behandler udelukkende oplysninger på vores vegne og må ikke bruge dem til egne formål.

Vi samarbejder kun med databehandlere i EU eller i lande, der kan give dine oplysninger en tilstrækkelig beskyttelse. Den dataansvarlige på furesoensloppemarked.dk er kontakt@furesoensloppemarked.dk.

Du har ret til at få oplyst, hvilke oplysninger vi behandler om dig.
Hvis du mener, at oplysningerne er unøjagtige, har du ret til at få dem rettet. I nogle tilfælde har vi pligt til at slette dine persondata, hvis du beder om det. Det kan f.eks. være hvis dine data ikke længere er nødvendige i forhold til det formål, som vi skulle bruge dem til. 

Du kan også kontakte os, hvis du mener, at dine persondata bliver behandlet i strid med lovgivningen. Du kan skrive til os på: kontakt@furesoensloppemarked.dk 

Klageadgang

Hvis du som forbruger vil klage over dit køb, skal du kontakte os på kontakt@furesoensloppemarked.dk. Hvis det mod forventing ikke lykkes os at finde en løsning, kan du sende en klage til:

Center for Klageløsning
Nævnenes Hus
Toldboden 2
8800 Viborg
www.forbrug.dk

Handelsbetingelserne er senest opdateret d. 25.12.2022