Nordsjællands hyggeligste marked

Furesøens er et veletableret og velbesøgt marked med 120 stader, som har eksisteret siden 2003.

Her er en stærk kulturtradition af stemningsfyldt fællesskab blandt mange faste stadeholdere og stamgæster, hvor nye loppe-entusiaster altid er velkomne i kredsen. 

 

Team Furesøens

Furesøens Loppemarked er er et familiedrevet marked, - med Kristina, Sisse og Elias Angelo i centrum for "Team Furesøens". 

Holdet bag markedsdage er et mindre team, som sammen forestår de praktiske rammer fra morgenankomst til den sidste bil triller afsted om eftermiddagen. 

Gennem dagen er der altid mindst én fra holdet at finde, på vores faste stade midt på pladsen (ved popcorn-maskinen), hvor du kan søge hjælp og komme forbi til en hyggesnak. 

Vi er også tit at finde rundt omkring på pladsen, hvor vi tager fotos, snakker, hygger og gør fantastiske fund.

Tag altid gerne fat i os!

Team Furesøens fra venstre: Frida (niece), Elias (søn), Kristina, Sisse (datter) og Kasper (nevø). 

Furesøens fra 2003 til i dag

Anni Hesselkilde etablerede Furesøens Loppemarked i 2003 og drev markedet i ti år sammen med sin mand Ib. Markedet fandt dengang sted på Farum Bytorvs parkeringsplads.  

Hanne Nielsen overtog i 2013, hvor markedet flyttede til dets nuværende lokation på Rådhustorvet 1. I samarbejde med sine døtre og søn drev Hanne markedet i ti år. 

Fra 2023 overtog Kristina, Sisse og Elias driften af Furesøens.

Åbningsdag 2023: Tre generationer af glade indehavere af Furesøens Loppemarked fra venstre Anni Hesselkilde, Kristina Angelo og Hanne Nielsen.

Genbrug & fællesskab

Lopper bidrager - fordi det er genbrug - til at fremme bæredygtighed og skåne vores klima. Samtidig er loppemarkeder med til at fremme sociale fællesskaber, fordi mennesker samles her, mødes, taler og handler. 

At være loppe-entusiast er en livsstil. Det opstår der tit spontane samtaler omkring; og man får ofte en unik historie, et sjovt møde og samtale om fælles interesser med i købet, når man køber brugt og gør fantatstiske loppefund.    

På vores markedsdage inviterer vi personer og organisationer, der kan noget særligt med genbrug og fællesskaber, til at deltage med en stade og budskaber, der kan inspirere andre til en mere bæredygtig livsstil og at deltage i fællesskaber.

Kontakt os meget gerne, hvis du eller nogen du kender har et godt budskab til inspiration for andre, når det handler om genbrug og om fællesskaber.

I 2023 havde vi Furesøens Ungeklimaråd på besøg, der med smil og flyers, spredte budskabet om at genbrug bidrager positivt til klimadagsordnen.